Het merk EMAT

Vandaag de dag zijn er diverse groepenkasten op de Nederlandse markt aanwezig, waaronder het merk EMAT. EMAT is een merk dat groepenkasten en bijbehorende groepenkast componenten levert. Middels deze blog hopen wij u een beeld te schetsen van het merk EMAT, want er zijn ook consumenten die niet bekend zijn met bijvoorbeeld het merk EMAT of een ander merk. In deze blog zal het merk EMAT aan bod komen.

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Uitgebreid assortiment

Het aanbod van het merk EMAT

EMAT is een kwalitatief hoogwaardig merk. Zoals u wellicht bekend, worden er diverse complete groepenkasten, PV-verdelers en groepenkast componenten aangeboden door diverse aanbieders, waaronder Groepenkastbestellen.nl. Het merk EMAT voert diverse groepenkast componenten, zoals: Aardlekautomaten, aardlekschakelaars 2-polig en aardlekschakelaars 4-polig, hoofdschakelaars 2-polig en hoofdschakelaars 4-polig, installatieautomaten, kWh meters digitaal, kWh meters analoog, fornuisgroepen, krachtgroepen, beltransformatoren en wandcontactdozen!

Kwaliteit van het merk EMAT

Het merk EMAT is een A-merk. Het merk EMAT is voorzien van alle benodigde keurmerken op het gebied van elektrische installaties. Het merk EMAT staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Deze punten worden uitgedrukt in de volgende keurmerken, markeringen, certificaten en normen op de groepenkast componenten:

  • KEMA-keur;
  • CE-markering;
  • RoHS-certificering;
  • NEN normen 1010 / 3140.

 
Het is van groot belang dat groepenkasten worden geleverd met de vereiste keurmerken. Installateurs werken enkel met gekeurde en gecertificeerde groepenkasten en u als eindconsument wenst enkel een betrouwbaar merk groepenkast in uw meterkast!

Kenmerken en voordelen van de EMAT groepenkast

Het merk EMAT groepenkastenEen kenmerk van de EMAT groepenkast componenten is het feit dat alle componenten zijn voorzien van de vier bovengenoemde keurmerken, waaronder KEMA-keur. Naast een kenmerk is dit natuurlijk een groot voordeel. Op deze manier weet u als consument dat de groepenkast voorzien is van kwalitatief hoogwaardige en zeer betrouwbare groepenkast componenten.
 
Op de EMAT componenten zit tien (10!) jaar garantie. De groepenkasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uiterst lange levensduur, waardoor het merk een garantie durft te geven van 10 jaar.
 
Naast de vele keurmerken en lange garantietermijn biedt het merk veel meer voordelen! Enkele voordelen zijn onder andere de centrale distributie in Nederland en de 1-module brede aardlekautomaten. Door dat de distributie van de EMAT producten centraal wordt geregeld in Nederland, kan er snel gehandeld worden en u als eindconsument snel worden voorzien van uw groepenkast.
 
Tevens zijn de aardlekautomaten van EMAT, zoals reeds gemeld, slechts 1-module breed. Dit in tegenstelling tot aardlekautomaten van andere bekende merken. Het voordeel hiervan is, dat bij een uitbreiding van uw groepenkast simpel nog een extra aardlekautomaat geplaatst kan worden, zonder dat er veel ruimte ingenomen wordt.

Waarom is de EMAT groepenkast relatief goedkoop?

Een veel voorkomende vraag rondom het merk EMAT gaat om de hoogte (of eigenlijk lage) van de prijs. Wellicht dat u en andere consumenten zich afvragen waarom een groepenkast met 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar van EMAT een stuk goedkoper is dan eenzelfde groepenkast van een ander merk.
 
De kwaliteit van beide merken is hoogwaardig, het zijn A-merken met een goede reputatie en kwalitatief goede producten. De EMAT groepenkast is echter aanzienlijk goedkoper doordat er minder distributeurs van het merk EMAT zijn in tegenstelling tot andere merken. De prijs van de betreffende EMAT groepenkasten en componenten kan op deze manier een stuk lager gehouden worden, zonder dat de kwaliteit er onder hoeft te lijden.
 
Heeft u al ervaring met het merk EMAT? Dan horen wij graag wat uw ervaring met dit merk is! Hieronder deze pagina heeft u de mogelijkheid uw reactie achter te laten. Ook als u toch nog een vraag heeft over het merk EMAT horen wij het graag door middel van een e-mail naar [email protected], een telefonisch gestelde vraag via 088 – 51 11 611 of door een bericht onderaan deze pagina achter te laten.

Vanaf heden 10 jaar garantie

EMAT groepenkasten en componenten zijn vanaf heden verkrijgbaar met 10 jaar garantie, sinds oktober 2017. Uniek in de markt. Voorheen was de garantietermijn 5 jaar.