KWh meter

Wanneer je een nieuwe kWh-meter gaat bestellen, moet u eerst weten of je een 1 fase of 3 fase variant nodig hebt. Dit is afhankelijk van de aansluiting thuis, op het werk of bij het vakantiehuisje. In onderstaand overzicht zijn de analoge en digitale 1 en 3 fase meters weergegeven, evenals gereviseerde kWh-meters. Daarnaast bieden wij ook geschikte meters voor kastenbouw, vakantiehuisjes en geschikte varianten voor bij zonnepanelen.

Heb je vragen over de beschikbare producten? Neem gerust contact met ons op en stel je vraag aan de specialist van Groepenkastbestellen.nl.

kWh-meter, analoog en digitaal voor een eerlijke prijs

Een kWh-meter van EMAT is een scherp geprijsde, maar kwaliteitsvolle kWh-meter. Op Groepenkastbestellen.nl vind je een divers aanbod van de analoge en digitale verbruiksmeter. Het is voor zowel huishoudens als voor bedrijven van belang om het elektriciteitsverbruik in ogenschouw te houden. Daarvoor is een EMAT kWh-meter de perfecte meter.

De kWh-meter is te plaatsen op een DIN-rail, waardoor de verwerking van de verbruiksmeter in de groepenkast eenvoudig te regelen is. Groepenkastbestellen.nl biedt je dan ook de ideale kWh-meter: snel en gemakkelijk te plaatsen in de meterkast, hoog in kwaliteit en dat voor een zeer scherpe prijs.

Waarom een kWh-meter kopen bij Groepenkastbestellen.nl?

Als je een kWh-meter bestelt bij Groepenkastbestellen.nl, dan heb je de volgende garanties:

  • Goede kwaliteit EMAT kWh-meter voor een lage prijs
  • Garantietermijn van 10 jaar op EMAT
  • kWh meters voldoen aan de normen: En 62053-21, EN 61036, Din43864
  • Bezorging van de meter binnen 24 uur
  • Een eerlijk en deskundig advies op maat

Weet je niet of je een digitale of analoge kWh-meter nodig hebt? Geen probleem, wij staan je graag te woord in de zoektocht naar het geschikte product voor je situatie.

Wil je weten welke kWh-meter geschikt is of wil je ander deskundig advies? Neem dan gerust telefonisch contact op via 088 – 51 11 611, stuur een e-mail naar [email protected] of bekijk de blog "Wat is een kWh meter?". In onze blog lees je alles over de meters.