Gira schakelmateriaal

Staat u op het punt om uw huidige woning te verbouwen, een nieuwe woning te betrekken of wilt u een andere kleur en/of andere stijl schakelmateriaal voor in uw woning? Gira schakelmateriaal is zeer stijlvol, voorzien van een strak design en vandaag de dag tevens zeer veel toegepast in woningen. Voordat u uw Gira stopcontact en Gira bedieningswip voor een wisselschakelaar kunt aanschaffen, dient u allereest een keuze te maken uit de betreffende stijl van het Gira schakelmateriaal.

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

Verschillende kleuren Gira schakelmateriaal 

Hierboven kunt u kiezen voor de series Standaard 55 wit glanzend en de Standaard 55 crème glanzend. Daarnaast bieden wij u eveneens diverse dimmers, wisselschakelaars, serieschakelaars en meer van het merk Gira onder de subcategorie basismaterialen.

De verschillende kleuren wit

Het merk Gira biedt diverse mogelijkheden op het gebied van schakelaars, dimmerknoppen en bijbehorende afdekramen. De door Groepenkastbestellen.nl aangeboden stijlen Gira schakelmateriaal zijn de Standaard 55 productlijnen in de kleuren wit en crème.

Het is echter van belang dat het voor u duidelijk is welk RAL nummer er gekoppeld is aan de kleur schakelmateriaal. Bij Gira wordt het crème schakelmateriaal ook aangeduid met “crème wit”. Dit is echter niet hetzelfde als het “puur” witte schakelmateriaal. Het RAL nummer 1013 hoort bij het crèmekleurige (crème witte) schakelmateriaal.

Het witte schakelmateriaal, Standaard 55 wit glanzend, wordt ook wel met zuiver wit aangeduid. Hierbij hoort het RAL nummer 9010. Hieronder ziet u een tweetal voorbeelden van een crème wit en zuiver wit stopcontact met afdekraam

Gira schakelmateriaal in de kleuren creme wit en zuiver witSchakelmateriaal van Gira koopt u online
 

Gira schakelmateriaal bestellen?

Groepenkastbestellen.nl biedt u diverse onderdelen van Gira, waardoor u een totaalpakket kunt bestellen. Heeft u voor uw slaapkamer een stopcontact nodig om de televisie aan te sluiten en tevens een aansluiting voor de telefoon nodig? Dan kunnen wij u zowel een stopcontact met randaarde en/of zonder randaarde aanbieden, daarnaast een afdekplaat voor de telefoonaansluiting en tot slot een tweevoudig afdekraam om het geheel af te werken.

U kunt alle onderdelen bestellen in dezelfde kleur, zodat uw gehele woning voorzien is van dezelfde stijl, kleur en hetzelfde merk schakelmateriaal.

Wij kunnen u ook een drievoudig afdekraam aanbieden waarin u zowel een wisselschakelaar met bedieningswip, dimmerknop met bijbehorend dimmer basiselement en eveneens stopcontact met klapdeksel kunt plaatsen. Gira schakelmateriaal is naast zeer divers en uitgebreid wat betreft de mogelijkheden, ook nog eens zeer scherp geprijsd door Groepenkastbestellen.nl

Scherpe prijzen en alle stijlen beschikbaar

Groepenkastbestellen.nl heeft alle Gira onderdelen zoals op de website aangeboden, op voorraad. Wij leveren u binnen 24 uur en voor scherpe prijzen. Ook voor een offerte op maat, voor de gehele woning, kunt u bij ons terecht. Vul hiervoor het offerte formulier in of neem telefonisch contact op via 088 – 51 11 611 of stuur een e-mail naar [email protected].

U heeft naast de hierboven aangeboden Standaard 55 stijlen ook de mogelijkheid om de S-color, E22, Esprit en overige stijlen schakelmateriaal van Gira te bestellen. Op basis van uw aanvraag zullen wij u een passende offerte doen toekomen. Interesse in Gira schakelmateriaal? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.