Aansluitdraad

Heb je een groepenkast bestelt en wil je de bijgeleverde groepenkast componenten aansluiten? Bestel dan het aansluitdraad bij Groepenkastbestellen.nl! Je kunt diverse componenten bestellen, zoals de EMAT componenten en Eaton componenten, welke je vervolgens kunt aansluiten door middel van het door Groepenkastbestellen.nl geleverde aansluitdraad.

Pagina
Pagina

Het aansluitdraad wordt geleverd in zowel 4mm, 6mm als 10mm. De kleuren aansluitdraad zijn zwart, bruin, blauw en geel/groen. Alle kleuren zijn te bestellen in de drie varianten (4mm, 6mm en 10mm)! Je bestelt per meter en enkel de lengte die je nodig heeft. Handig!

Bedraad uw groepenkast met scherp geprijsd aansluitdraad!

Het is van belang dat een groepenkast goed bedraad is, aangezien alle apparaten in je woning aangesloten zijn op de componenten in je groepenkast. Het aansluitdraad van Groepenkastbestellen.nl is kwalitatief goed en ook nog eens laag in prijs. Door het aansluitdraad online te bestellen, heb je de beschikking over topkwaliteit aansluitdraad voor het bedraden van uw groepenkast.

Naast het aansluitdraad kan je ook overige groepenkast materialen bestellen, zoals kamrail en doorverbinders! Naast de aansluitdraden en groepenkasten, leveren wij je alles op het gebied van de groepenkast en bijbehorende aansluiting!