EMAT groepenkasten

Ga je nieuwe EMAT groepenkast bestellen? Maak hieronder een keuze voor een 1 fase groepenkast of een 3 fase groepenkast. Wil jij je groepenkast volledig naar eigen wens inrichten? Kies dan voor zelf samenstellen. We zetten de bestelde groepenkast kosteloos voor je in elkaar en sturen hem voorbedraad naar je op. 

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

EMAT groepenkast, lage prijs en hoge kwaliteit

Een EMAT groepenkast i​s een snel te installeren groepenkast. Op Groepenkastbestellen.nl is er een groot aanbod van de kwalitatief goede groepenkasten. De kast wordt geassembleerd in een lege Eaton Holec groepenkast met EMAT componenten. Dit biedt de perfecte combinatie: een kwaliteitsvolle groepenkast voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De kast biedt het gemak van een snelle en simpele montage. Daarnaast biedt de kast de mogelijkheid tot uitbreiden. Heb je al een groepenkast, ook dan kunnen we je nog van dienst zijn. De EMAT groepenkast is namelijk eenvoudig uit te breiden met EMAT componenten, die we op Groepenkastbestellen.nl aanbieden. Let op. Maximaal vier groepen achter één aardlekschakelaar.

Wil je weten wat de beste keuze groepenkast is, of heb je behoefte aan deskundig advies? Neem dan gerust telefonisch contact op via 088 51 11 611 of via [email protected].

Waarom een EMAT groepenkast bestellen bij Groepenkastbestellen.nl?

Als je bestelt bij Groepenkastbestellen.nl, dan heb je de volgende garanties:

  • Goede kwaliteit voor een lage prijs
  • Garantietermijn van 10 jaar
  • Certificeringen van het keurmerk KEMA-KEUR, CE-Markering, RoHS-Certificering en de NEN Normen 1010 / 3140
  • Verzending binnen 24 uur
  • Een eerlijk en deskundig advies op maat

Ga je toch liever voor een ander merk? Geen probleem, wij hebben een groot aanbod groepenkasten, o.a. Eaton groepenkasten, AEG groepenkasten, Hager groepenkasten, Attema groepenkasten en ABB groepenkasten. Groepenkastbestellen.nl is de onafhankelijke specialist op het gebied van groepenkasten, meterkasten, losse groepenkast componenten en andere elektronische materialen! Wij staan je graag te woord en helpen je graag bij het uitkiezen van een geschikte groepenkast.