Groepenkast samenstellen

Groepenkasten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Daarom kun je bij ons zelf jouw groepenkast samenstellen. Op deze manier vind je er altijd één die volledig aansluit op jouw situatie en wensen. Hij wordt ook nog eens gratis voor je geassembleerd en verzonden!

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

Groepenkast naar wens samenstellen

Elk huishouden is anders en zo ook iedere groepenkast. Daarom kun jij jouw groepenkast naar wens samenstellen. De groepenkast past dan precies bij jouw situatie. Ook kun je hiermee de groepenkast voorbereiden op de toekomst.

Iedere groepenkast bevat sowieso een hoofdschakelaar, deze is verplicht. Daarnaast moet iedere groep aangesloten worden op een aparte installatieautomaat. Dit component moet beveiligd worden door een aardlekschakelaar. Per 4 installatieautomaten heb je 1 aardlekschakelaar nodig.

Je kunt ook nog extra componenten toevoegen. Voor een elektrische kookplaat heb je bijvoorbeeld een fornuisgroep nodig. Maak je nog gebruik van een bedrade deurbel? Dan kies je voor een beltrafo in jouw groepenkast. Een DIN-rail stopcontact kan handig zijn om je modem op aan te sluiten als je deze in de meterkast hebt staan. Wil je jouw energieverbruik meten? Dan kun je nog een kWh meter toevoegen.

Voordelen groepenkast samenstellen

Je groepenkast samenstellen met de groepenkast configurator brengt een aantal voordelen met zich mee. Je kunt dit namelijk eenvoudig zelf doen. Ontbreekt er een essentieel onderdeel? Dan wordt dit aangegeven. De groepenkast wordt gratis voor je geassembleerd en voorbedraad geleverd. Daarnaast geven wij je gratis deskundig advies.

Heb je hulp nodig wanneer je jouw groepenkast gaat samenstellen? Onze klantenservice helpt je graag bij het gebruik van de groepenkast configurator. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

Gebruik de groepenkast configurator

Je kunt jouw eigen groepenkast samenstellen met behulp van de groepenkast configurator. Dit doe je eenvoudig zelf in een aantal stappen.

  • Kies eerst een merk
  • Selecteer vervolgens het type groepenkast en start het samenstellen van de groepenkast door op configureer te klikken
  • De groepenkast configurator wordt nu gestart en hier kun je nog switchen van merk, afmeting en fase
  • Kies voor installatieautomaten of aardlekautomaten
  • Selecteer nu alle componenten die je nodig hebt
  • Je kunt eventueel de componenten zelf indelen
  • Controleer of je alles hebt en klik op bestel

Jouw groepenkast wordt nu voor jou samengesteld!