VD draad

VD draad is in diverse typen te verkrijgen bij Groepenkastbestellen.nl. Hieronder vind je het zwarte installatiedraad, blauwe installatiedraad, bruine installatiedraad en het geel/groene installatiedraad. Wij leveren alle kleuren VD draad voor een scherpe prijs en van topkwaliteit! Alle VD draden zijn namelijk van het merk Donne of Nexans. Het Donne of nexans VD draad is een A-merk op het gebied van de installatiedraden!


De functie van het VD draad

De kleuren VD draad staan voor een bepaald type draad. De zwarte is het schakeldraad, de bruine is het fasedraad, de blauwe is nuldraad, en de geel/groene is aardedraad. Deze vier draden worden geleverd in rollen van 100 meter. Voor diverse aansluitingen of een gehele verbouwing in huis, bestel je een doos Donne of Nexans VD draad van 100 meter bij Groepenkastbestellen.

Combinatiepakket VD draad

Je kan kiezen om enkel fasedraad, nuldraad, schakeldraad of aardedraad te bestellen per 100 meter, echter ook een combinatiepakket! Een combinatiepakket houd in dat je alle vier de soorten VD draad tegelijk aanschaft als pakket. Hierdoor bespaar je op uw uitgaven en heeft u een combinatiepakket VD draden van 100 meter, waarmee je eenvoudig jouw installatie en verbouwing gereed kunt maken.

Voor vragen over de VD draden en het combinatiepakket VD draad, kan je contact opnemen via telefoon 088 – 51 11 611 of via e-mail [email protected]. Ook voor andere vragen kan je bij Groepenkastbestellen.nl terecht!