Kabelgoot

Ben je op zoek naar een kabelgoot voor jouw project? Via deze pagina vind je ons complete assortiment aan kabelgoten. Je selecteert eerste de breedte in millimeters waarna je direct wordt doorgeleid naar het aanbod wat voor jou interessant is. Heb je behoefte aan professioneel advies? De contactinformatie vind je onderaan deze pagina.

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

Voordelen van een kabelgoot

Wanneer er wordt gewerkt met een groot aantal kabels is een kabelgoot de ideale oplossing voor het beschermen en wegwerken van bedrading. Naast het aanzicht heeft het wegwerken van kabels via een kabelgoot het voordeel dat de bedrading ook beschermd wordt. Er ontstaat namelijk geen wirwar van kabels wat zowel de veiligheid als het overzicht ten goede komt. Ook kunnen kabels via een kabelgoot makkelijker worden beschermd tegen vocht.

Kabelgoot wegwerken op verschillende locatie

Elke situatie vraagt om een ander soort kabelgoot. Een belangrijke factor hiervoor is de locatie waar de kabelgoot geplaatst moet worden. Het kan hierdoor van belang zijn of een kabelgoot zichtbaar mag zijn of moet zijn weggewerkt. Ook is de manier van wegwerken een factor die in overweging moet worden genomen.

Voor kabelgoten die binnenshuis worden opgehangen is het vaak belangrijk dat deze uit het zicht worden geplaatst. In dit geval kan er gebruik worden gemaakt van speciale plinten waardoor de kabels niet meer zichtbaar zijn. Daarnaast kunnen de kabelgoten ook worden bevestigd aan de onderkant van bijvoorbeeld een bureau.

Hulpstukken voor het bevestigen van een kabelgoot

Om het wegwerken van een kabelgoot te vergemakkelijken zijn er een groot aantal hulpstukken beschikbaar. Snoeren wegwerken wordt door deze hulpmiddelen nog makkelijker:

  • kabelgoot bochten van verschillende krommingen die het mogelijk maken om een kabelgoot efficiënt langs hoeken op te hangen
  • vervalstukken die hoogteverschil kunnen compenseren
  • aftakstukken waardoor er in scheiding van de draden in verschillende richtingen kan plaatsvinden
  • verschillende ophangbeugels

Kabelgoot merken in ons assortiment

Omdat een kabelgoot in een zeer groot aantal verschillende situaties gebruikt wordt is er ook een groot divers aanbod beschikbaar van merken. Elk met hun eigen specifieke mogelijkheden en opties.

Groepenkastbestellen.nl heeft dan ook een zeer ruim aanbod wat binnen 24 uur op locatie kan zijn. Door het ruime aanbod is er gegarandeerd een kabelgoot beschikbaar die aansluit bij uw situatie. Het wegwerken van snoeren of de kabelgoot in uw situatie is dan ook geen enkel probleem.

Beschikbare kabelgoot afmetingen

Binnen ons assortiment zijn er een aantal standaardmaten voor de kabelgoten. De beschikbare kabelgoot maten variëren van 70 mm tot maar liefst 600 mm breed. De complete range staat hieronder weergegeven.