XMvK kabel

Heb je een installatiekabel voor een lichte installatie nodig? Dan is de XMVK kabel van Groepenkastbestellen.nl een uitermate geschikte kabel. Wij bieden je de XMVK kabels in varianten van twee, drie, vier en vijf aders. Als je een XMVK kabel wilt bestellen, dien je hieronder eerst de keuze te maken uit de hoeveelheid aders in de XMVK kabel, alvorens je de gewenste lengte kunt selecteren.

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

Voor lichte installaties geschikte XMVK kabel

De XMVK kabel is een kabel waarmee je jouw lichte installatie uiterst geschikt gereed kunt maken. Met een lichte installatie kan je bijvoorbeeld denken aan het aansluiten van een stopcontact! Het voordeel van deze kabel is dat het dunner is dan andere installatiekabels en goedkoper dan een YMVK kabel! Op Groepenkastbestellen.nl is er een groot aanbod geschikte en kwaliteitsvolle XMVK kabels!
 
Voor het aansluiten van bijvoorbeeld een wandcontactdoos is een XMVK kabel uiterst geschikt. Wij knippen voor jou de kabel op maat af. Of je nou een kabel van 150 meter of van een kabel van 5 meter wilt, alle maten zijn te bestellen! Door de KEMA gekeurde installatiekabels van Groepenkastbestellen.nl bent u gegarandeerd van een kwaliteitsvolle kabel!

 

 

Heb je vragen over de voor uw situatie meest geschikte XMVK kabel of wil je ander deskundig advies? Neem dan gerust telefonisch contact op via 088 - 51 11 611 of stuur een e-mail naar [email protected].

Waarom voor de XMVK kabel van Groepenkastbestellen.nl kiezen?

Als u bij Groepenkastbestellen.nl een XMVK kabel bestelt, dan heeft u de volgende garanties:

  • De XMVK kabel is voorzien van KEMA-KEUR
  • Garantietermijn van 12 maanden
  • Bezorging binnen 24 uur
  • Op maat geknipte kabel
  • Eerlijk en deskundig advies op maat

Wilt u een XMVK kabel voor uw installatie bestellen, maar heb je vragen? Dat is geen probleem, wij helpen je graag! Ook levert Groepenkastbestellen.nl YMVK kabels voor zwaardere installaties.