Solar kabel

Een solar kabel is een kabel geschikt voor de installatie van zonne-energie installaties. De zonne-energie installaties, zonnepanelen, kun je aansluiten door middel van de solar kabels van Groepenkastbestellen.nl. De solar kabel kun je bestellen in het zwart en in het rood. Daarnaast kun je kiezen uit 4mm diameter en 6mm diameter.

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

Je solar kabel met en zonder MC4 connector!

Door een tweetal kleuren aan te schaffen, kun je onderscheid maken tussen de installaties. Dit vergroot de overzichtelijkheid! Daarnaast kun je ook solar kabel met MC4 connectoren bestellen! Behalve de solar kabel met MC4 connectoren kun je ook losse MC4 connectoren bestellen! Voor deze producten klikt u op de onderstaande subcategorie.

 

De solar kabel is te bestellen in de door jezelf gewenste lengte! Je bestelt enkel de lengte die je nodig heeft en daardoor betaal je nooit te veel! Heb je vragen over het krimpen van de MC4 connectoren aan de solar kabel? Neem gerust contact op met een van de medewerkers van Groepenkastbestellen.nl! Je kunt ons bereiken via telefoon 088 - 51 11 611 en via e-mail [email protected]