Eaton groepenkasten

Groepenkastbestellen.nl staat bekend als expert als het gaat om Eaton groepenkasten en componenten. Heb je een vraag? We helpen je graag bij het uitkiezen van de geschikte producten. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers voor een passend advies op maat.

Maak hieronder een keuze voor een 1 fase groepenkast of een 3 fase groepenkast. Wil jij je groepenkast volledig naar eigen wens inrichten? Kies dan voor zelf samenstellen. We zetten de bestelde groepenkast kosteloos voor je in elkaar en sturen hem voorbedraad naar je op. 

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

Indien je niet precies weet welke groepenkast je nodig nodig hebt, leggen we hieronder de verschillen uit. Mocht je nog vragen hebben, of graag geadviseerd worden door een deskundige? Dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen via [email protected], de live chat (rechtsonder in het scherm), of bellen naar 088 - 51 11 611. Wij helpen je graag.

Wat zijn de verschillen in fasen Eaton groepenkasten?

De verschillen in fasen (1 fase, 3 fase en 1/3 fase) slaan op het voltage waarvoor ze geschikt zijn. Voor een bedrijfspand/woning met een aansluiting van 220V/230V is een 1 fase groepenkast het meest geschikt. Heb je echter een bedrijfspand of woning dat een 380V/400V aansluiting heeft, dan kun je beter kiezen voor een 3 fase groepenkast. Een 1/3 fase groepenkast kan zowel op 220V/230V als 380V/400V worden aangesloten. De hoofdschakelaar en aardlekschakelaars in een 1 fase groepenkast zijn 2-polig, voor een 3 fase groepenkast geldt dat de hoofdschakelaar 4-polig is. De aardlekschakelaar in een 3 fase groepenkast is eveneens 2-polig. Wanneer je een krachtgroep in de groepenkast wenst, dien je een extra 4-polige aardlekschakelaar te selecteren. "Polig" staat voor het aantal aansluitpunten dat de schakelaar heeft. In een 1/3 fase groepenkast is de zijn de aardlekschakelaars 2-polig en is de hoofdschakelaar 4-polig.

Bestel direct een Holec groepenkast tegen een scherpe prijs

Ga je een Holec meterkast bestellen? Profiteer dan nu direct van de voordelen van Groepenkastbestellen.nl

  • Wij hanteren scherpe prijzen voor Eaton groepenkasten en componenten
  • De groepenkast wordt gratis binnen één werkdag geleverd op elke locatie in Nederland
  • Groepenkasten worden kosteloos geassembleerd zoals jij dat wenst
  • Alle producten zijn voorzien van het KEMA-KEUR

Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op. Je kunt ons bereiken via 088 - 51 11 611, via [email protected], of via onze live chat (rechtsonder in beeld).

Welke Eaton-Holec groepenkast past bij mijn situatie?

Een belangrijke eerste stap bij het kiezen van een groepenkast is het aantal fasen. Als je deze keuze gemaakt hebt, kun je vervolgens gaan kijken naar de benodigde componenten in de groepenkast en de ruimte die je vrij hebt in de meterkast. Vervolgens heb je de keuze uit een groepenkast met (1) installatieautomaten en aardlekschakelaars of (2) een groepenkast met aardlekautomaten. Het verschil is dat bij optie 2 niet apart een aardlekschakelaar voor elke 4 groepen hoeft te worden geïnstalleerd, hier dien je rekening mee houden bij de samenstelling van de groepenkast. Wat ook van belang is bij de samenstelling is dat je de groepenkast voorziet van een hoofdschakelaar. Deze is 2-polig bij 1 fase groepenkasten en 4-polig bij 3 en 1/3 fase groepenkasten. Daarnaast dien je er rekening mee houden, dat er een krachtgroep (bij een 3 fase installatiekast) ook achter de aardlekschakelaar moet en als 1 groep geteld wordt, net zoals bij een fornuisgroep.

Heb je behoefte aan advies bij het samenstellen van je eigen groepenkast? Groepenkastbestellen.nl helpt je graag en biedt daarnaast ook kant-en-klare Eaton groepenkasten aan. Een kant-en-klare groepenkast beschikt over alle standaard benodigdheden. Zo hoef je niet zelf te kiezen uit de verschillende opties tijdens het samenstellen van de groepenkast.

Eaton groepenkast 1 fase uitvoering