Flexibele buis met draad

Groepenkastbestellen.nl bied je diverse varianten op het gebied van de flexibele buis met draad, ook wel voorbedrade buis genoemd. Je bestelt de flexibele buis met draad in rollen van 100 meter en tegen een lage prijs.

Pagina
Pagina

De draden in de flexibele buis verschillen per type. Hieronder vind je onder andere flexibele buis met draad in de varianten met VD draad, met VD draad en schakeldraad. Ook bieden wij jou flexibele buizen met COAX kabel, UTP Cat5e kabel, en een variant met trekdraad. Alle genoemde varianten kun je online bestellen bij Groepenkastbestellen.nl!

 

 

Flexibele buis met draad maakt installaties eenvoudiger

De flexibele buis met draad bied je een groot installatiegemak. Je hoeft geen kabels en draden meer te trekken. De kabels en draden zijn al geplaatst in de flexibele buis. Door jouw installaties gereed te maken met een flexibele buis met draad bespaar je een hoop tijd met installatieklus. 

Mocht je nog vragen hebben over het toepassen van de flexibele buis met draad of heb je een andere vraag? Stel jouw vraag gerust aan één van de medewerkers van Groepenkastbestellen.nl. U kunt ons bereiken via telefoon 088 – 51 11 611 en e-mail [email protected].