Draad en Kabel

Groepenkastbestellen.nl bied je diverse soorten draad en kabel aan. Het assortiment draad en kabel bestaat uit XMVK en YVMK installatiekabel, soepele YMVKmb-ss installatiekabel en YMVK-as grondkabel. Daarnaast worden je diverse draden aangeboden, zoals VD draad, installatiedraad, aarddraad en aansluitdraad. Tevens kun je bij ons coax kabels bestellen, net zoals neopreen kabel, vmvl snoer, solar kabel en flexibele buis met draad.

De meest voorkomende kabels bestel je dan ook bij Groepenkastbestellen.nl en dat voor een lage prijs. Maak hieronder allereerst een keuze uit de voor jou gewenste draad of kabel en bestel eenvoudig online.

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

Draden en kabels koop je bij Groepenkastbestellen

Het voordeel van het bestellen van onder andere VD draad en een YMVK kabel bij Groepenkastbestellen.nl is dat de medewerkers van Groepenkastbestellen.nl je kunnen voorzien van technische informatie over installatiewerkzaamheden en de daarvoor te gebruiken kabels.

Op het moment dat je niet weet welke kabel of welk draad je nodig hebt, neem dan contact op met één van de medewerkers van Groepenkastbestellen.nl! Zij adviseren je de juiste kabel met de juiste hoeveelheid aders. Verzeker jezelf de juiste, maar tevens kwalitatief goede kabel tegen een lage prijs! Je kan ons bereiken via telefoon 088 51 11 611 en via e-mail [email protected].

Je kan je kabel zowel per meter bestellen, maar ook in rollen van 100 meter. Je bent altijd voorzien van de juiste kabel in de juiste lengte.