VMVL kabel

VMVL kabel is een kabel die veel gebruikt wordt voor de aansluiting van huishoudelijke apparaten. Het is mogelijk om je VMVL kabel in het wit te bestellen per 100 meter. De VMVL kabel gebruik je voor installaties onder normale omgevingstemperaturen, geen extreme koud/hitte. De VMVL kabel die Groepenkastbestellen jou levert, is te bestellen in diverse varianten. Deze VMVL kabel is erg geschikt voor de aansluiting van bijvoorbeeld wasmachines, wasdrogers en vaatwassers!

Pagina
Pagina

Sluit je apparaten aan met VMVL kabel

Zorg er voor dat je aansluiting goed geregeld is en voorzien is van kwalitatief hoogwaardige kabel. De hieronder aangeboden VMVL kabel is een kabel van goede kwaliteit en daardoor zeer geschikt en tevens ook veel gebruikt vandaag de dag.

Bestel je VMVL kabel eenvoudig online of geef je bestelling door aan één van de medewerkers van Groepenkastbestellen.nl. Je kunt ons bereiken via e-mail [email protected] of via telefoon 088 – 51 11 611.

Heb je naast de VMVL kabels nog andere kabels nodig zoals tv/radio coax kabelVD draad of aansluitdraad? Bestel alle kabel direct online en profiteer van de snelle levering en tevens lage prijzen!