Overspanningsbeveiliging

Wanneer je de elektrische installatie wilt voorzien van overspanningsbeveiliging, is het van belang dat je weet of je een overspanningsbeveiliging (ook wel aangeduid als OVP) nodig hebt voor een 1 fase of 3 fase groepenkast. De OVP is te plaatsen in de groepenkast in de meterkast.

Overspanningsbeveiliging 1-, 2- of 4-polig

Een 1-polige, 2-polige of 4-polige is afhankelijk van de betreffende groepenkast in de betreffende situatie. Voor een 1 fase groepenkast heb je een 1-polige of 2-polige overspanningsbeveiliging nodig en voor een 3 fase groepenkast een 4-polige. Hieronder vind je de drie varianten van het merk EMAT. Deze componenten zijn geschikt voor DIN-rail montage en voorzien van 10 jaar garantie.

Voor iedere groepenkast een kwaliteitsvolle overspanningsbeveiliging

De EMAT overspanningsbeveiliging is uitermate geschikt om de groepenkast te beveiligen tegen blikseminslagen. De overspanningsbeveiliging van EMAT is geschikt voor elk merk groepenkast. Op Groepenkastbestellen.nl is voor zowel de 1 fase als 3 fase groepenkast een overspanningsbeveiliger beschikbaar. De kwaliteitsvolle EMAT overspanningsbeveiliging verzekert je van bescherming tegen blikseminslag.

Naast de hoogwaardige kwaliteit is de overspanningsbeveiliging zeer scherp geprijsd, waardoor dit product een zeer interessante optie is om de groepenkast te beveiligen. Heb je vragen of wil je ander deskundig advies? Neem dan gerust telefonisch contact op via 088 - 51 11 611 of stuur een e-mail naar [email protected]l.

Waarom voor een variant bij Groepenkastbestellen.nl kiezen?

Als je bij Groepenkastbestellen.nl een overspanningsbeveiliging bestelt, dan heb je de volgende garanties:

  • Voor iedere groepenkast een beschikbare OVP
  • Garantietermijn van 120 maanden op EMAT
  • Een tegen bliksem beveiligde installatie
  • Bezorging van de overspanningsbeveiliging binnen 24 uur
  • Eerlijk en deskundig advies op maat

Ben je van plan een beveiliging te bestellen tegen overspanning van de elektrische installatie, maar heb je nog vragen? Dat is geen probleem, wij helpen je graag.