Lasdoos

Een lasdoos is een veelvoorkomend product, wanneer bijvoorbeeld een elektriciteitsleiding aangelegd moet worden. Een lasdoos valt onder de installatiematerialen. In een lasdoos worden de samenkomende draden aangesloten en afgedekt tegen vocht en stofdeeltjes. De aangeboden lasdoos van Groepenkastbestellen.nl is het merk Attema. Je vindt hieronder diverse onderdelen met betrekking tot de lasdoos. Behalve een onderbak vind je ook een wielanddeksel, blinddeksel en montagedeksel.

ATTEMA onderbak lasdoos (BK1619)
Artikelnr: 401166212
ATTEMA onderbak lasdoos (BK1619)
Levertijd 1 werkdag

Elektriciteitsleiding met een Attema lasdoos

Het kan voorkomen dat er een lasdoos noodzakelijk is bij het aanleggen van een elektriciteitsleiding. Op het moment dat twee elektriciteitsleidingen met elkaar verbonden dienen te worden, dan is de Attema lasdoos uitermate geschikt. Door het aanbod aan losse onderbakken, verschillende deksels, maar eveneens draad en kabel, bestel je bij Groepenkastbestellen.nl alle benodigde producten!

Wil jij weten hoe je jouw bestelling samen moet stellen en welke onderdelen in jouw situatie het best te gebruiken zijn? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice van Groepenkastbestellen.nl. Zij zoeken uit wat in jouw situatie van toepassing is en je de juiste lasdoos en aanverwanten adviseren.