ETI groepenkasten

Op zoek naar een nieuwe groepenkast? De ETI groepenkast is een kast die voorzien is van aardlekautomaten en een hoofdschakelaar. De inhoud van ETI groepenkasten is anders dan van andere merken zoals EMAT, ABB of Eaton. Heb je een vraag over de toepassing van deze groepenkasten? Neem dan contact op voor een passend advies. Maak hieronder een keuze voor een 1 fase groepenkast of een 3 fase groepenkast. We zetten de bestelde groepenkast kosteloos voor je in elkaar en sturen hem voorbedraad naar je op. 

De voordelen van Groepenkast Bestellen

De voordelen van Groepenkast Bestellen

  • Specialist in groepenkasten
  • 90 dagen retourtermijn
  • Uitgebreid assortiment

Wat is er anders aan een ETI groepenkast?

ETI groepenkasten verschillen t.o.v. andere merken groepenkasten. Het is gebruik om groepenkasten te voorzien van installatieautomaten en aardlekschakelaars. In de ETI groepenkast zijn deze componenten niet te vinden. De functies van deze twee componenten worden gecombineerd in één component, namelijk de aardlekautomaat (alamat). Er zitten dus minder verschillende componenten in, maar de functie van de groepenkast is gelijk. 

Waarom een ETI groepenkast met aardlekautomaten?

Er mogen maximaal vier groepen achter één aardlekschakelaar geplaatst worden. Op het moment dat deze aardlekschakelaar afslaat, bijvoorbeeld door een te hoge lekstroom, zullen alle vier de groepen zonder spanning komen te zitten. Vervolgens weet je ook niet exact in welke van de vier groepen de storing is opgetreden. Omdat iedere aardlekautomaat een afzonderlijke aardlekbeveiliging heeft kun je altijd direct het probleem opsporen. 


Voor vragen of opmerkingen stuur je een e-mail naar [email protected] of kun je bellen naar 088 81 11 611. We helpen je graag.