Hager groepenkasten 3 fase

Heb je een voorkeur voor een Hager groepenkast of Hager onderdelen? Wij ondersteunen je graag in de zoektocht naar de juiste producten voor je situatie. Op deze pagina bieden wij je diverse Hager producten. 

Je vindt hier 3 fase Hager groepenkasten. Klik bij de gewenste groepenkast op configureren. Je kunt vervolgens aanpassingen doen en de groepenkast inrichten zoals je wil. Staat alles naar wens? Klik dan op bestel om de groepenkast in je winkelwagentje te doen. Wij zullen deze kosteloos assembleren en opsturen. Neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het samenstellen van een 3 fase Hager groepenkast.

 

3 fase groepenkast van het merk Hager

Bij het kopen van een 3 fase verdeler is het belangrijk om met enkele zaken rekening te houden. Naast de eerder besproken verschillen met 1 fase en 1/3 fase, is het goed om te weten wat de standaard onderdelen in een 3 fase uitvoering van dit merk zijn.

De Hager hoofdschakelaar 3 fase 40a is de SB440. Deze wordt standaard door ons toegepast. Wanneer je een ander aantal ampere wenst, bijvoorbeeld 63A, dan kun je ons dat aangeven en wij zullen zorgen dat deze in de kast wordt gebouwd.

De installatiekasten worden voorzien van aardlekschakelaars 2P, dit zijn in het geval van Hager de veelvoorkomende en ook zeer bekende CDA540G. Afhankelijk van de hoeveelheid groepen, worden de aardleks in de groepenkast geplaatst. Op het moment dat je kiest voor een krachtgroep, bijvoorbeeld de MBS616E, dan heb je een 4P aardlek nodig. Wij adviseren je in dit geval de CDA440G.

Heb je ook Hager meterkast onderdelen nodig? De beste materialen van dit merk zijn allemaal te verkrijgen bij Groepenkastbestellen.nl

Welke Hager 3 fase heb je nodig?

Op de vraag welke groepenkast je nodig hebt, kun je pas antwoord geven, als je de situatie waar de kast moet komen, helder hebt. Als blijkt dat je een Hager groepenkast 12 groepen 3 fase nodig hebt, dan kun je bij de betreffende kast een kookgroep, krachtgroep, 4P aardlek, beltrafo en stopcontact selecteren. Uiteindelijk bestel je dan niet meer enkel de 12 groepen met 3 aardlekschakelaars, maar een complete kast, exact zoals voor de situatie benodigd is.

Als je gaat voor de Hager groepenkast 8 groepen 3 fase, geldt dit overigens ook. Mocht tijdens het selecteren van de attributen (o.a. krachtgroep en beltrafo) blijken dat je nog een groep nodig hebt, dan kun je die simpelweg op de productpagina selecteren. Je maakt er dan een 9 groeps Hager verdeler van. Wij bieden je deze optie zodat je niet per se terug hoeft naar de overzichtspagina om vervolgens de groepenkast met 9 groepen aan te klikken en opnieuw de attributen te selecteren.