Aardedraad

Bij Groepenkastbestellen.nl bestel je je aardedraad voordelig en snel online. Wij bieden diverse varianten van het aardedraad aan. Het merk dat aangeboden is, is Hamel, een A-merk. Hieronder zie je de verschillende aangeboden varianten.


Het Hamel aardedraad is te verkrijgen per meter. Je kunt ook kiezen om een rol van bijvoorbeeld 90 meter aan te schaffen en te profiteren van een staffelkorting. De draden beginnen bij een dikte van 4 mm2. De draden zijn eveneens te verkrijgen in de varianten met  6 mm2, 10 mm2, 16 mm2, 25 mm2 en 50 mm2. Het aanbod is vrij divers en voor iedere situatie biedt Groepenkastbestellen een passende variant.

Scherp geprijsd en snel geleverd aardedraad

De levertijd op het aardedraad van Hamel bedraagt slechts één werkdag. Heb je je product op korte termijn nodig? Bestel dan online bij Groepenkastbestellen.nl en profiteer van de snelle levering en scherpe prijzen.

Heb je vragen over de geschikte aarddraden en/of de toepassingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Groepenkastbestellen.nl via de telefoon (088 - 51 11 611) of stuur een e-mail naar [email protected].