Installatiebuis

Wil je jouw installatiewerkzaamheden gereed maken en ben je op zoek naar een passende, maar tevens scherp geprijsde installatiebuis? Dan ben je bij Groepenkastbestellen.nl op de juiste plaats! Groepenkastbestellen.nl bied jou diverse typen installatiebuizen. Hieronder vind je een overzicht van de aangeboden installatiebuizen van Pipelife. Een A-merk voor een scherpe prijs.


Een installatiebuis in crème, grijs en/of flexibel

De aangeboden installatiebuis is te bestellen per 48 of 100 meter. De bestelbare buis is er in verschillende diameters en kleuren. De beschikbare buisdiameters zijn 16mm en 19mm en de buis is te verkrijgen in crème en grijs! Wil jij graag weten wanneer je welke installatiebuis nodig hebt, stel je vraag dan gerust aan één van de medewerkers van Groepenkastbestellen.nl.


De installatiebuis is er eveneens in een flexibele variant. Dit type buis wordt ook wel de flexinstallatiebuis genoemd en deze vind je onderaan de pagina.

Naast de verschillende typen installatiebuizen, vind je hier ook enkele aanverwante producten zoals klembeugels, zadels en spijkerclips. Door het aanbod installatiebuizen en bevestigingsmaterialen ben je in één keer verzekerd van de juiste producten om jouw werkzaamheden af te ronden.