Hager aardlekautomaat

Heb je een vrije automaat nodig in je bestaande groepenkast van Hager, maar heb je geen ruimte voor een extra installatieautomaat en aardlekschakelaar of heb je geen mogelijkheid om nog een installatieautomaat op een aardlekschakelaar aan te sluiten? Kies dan voor de Hager aardlekautomaat. Wij bieden je deze in meerdere varianten aan. De meest voorkomende automaat is de 16A variant.


Hager alamat kopen?

Ieder Hager onderdeel wordt aangeduid met een specifiek typenummer. Zo is de ADA916G de 16A automaat met B-karakterisitiek. Dit is een 1P+N alamat, welke toegepast kan worden in 1 en 3 fase aansluitingen.

Heb je specifiek een Hager 3 fase aardlekautomaat nodig? Dan bieden wij je de 3-polig + nul automaat, zoals hierboven weergegeven.

De voordelen de alamat is dat je op een relatief eenvoudige manier je groepenkast kunt uitbreiden. Wanneer je slechts twee modules vrij hebt en geen ruimte hebt om nog een installatieuautomaat aan te sluiten op de aardlekschakelaar, kun je de desondanks uitbreiden zonder een nieuwe, grotere, groepenkast aan dient te schaffen.