Hager installatieautomaat

Dient een uitbreiding in de huidige groepenkast plaats te vinden? Dan is in het geval van Hager, de installatieautomaat van hetzelfde merk het product dat je zoekt. De Hager MKS516 B16 is in woonsituaties een veel voorkomende automaat. Voor lege groepenkasten om zelf samen te stellen, maar ook voor het toepassen in een bestaande kast, zijn deze (licht)groepen zeer geschikt.


Hager B16 of C16

Afhankelijk van de aan te sluiten apparaten kies je voor een snelle of trage, B of C, groep. In woonsituaties in de Hager installatieautomaat B16 het meest voorkomend. Bestel je bij ons een groepenkast, dan zitten standaard 16 ampere B-karakteristiek automaten in de groepenkast.

Heb je echter C16 automaten van Hager nodig? Geef dit dan aan bij de opmerkingen. Je kunt daarnaast ook kiezen om enkele losse groepen te selecteren, wij kunnen indien gewenst de deze groepen voor je plaatsen in de te bestellen groepenkast.

MKS516 of MHS516

Zoals eerder op deze pagina al vermeld, is de de MKS516 de meest gevraagd en verkochte automaat van Hager. Deze 16A automaat is voorzien van 6kA afschakelvermogen, waar de MHS516 is voorzien van een 4,5 kA afschakelvermogen. Afhankelijk van je eisen en wensen voor een Hager automaat B16, kun je een keuze maken uit een van deze twee varianten.

Staat de gewenste Hager groep niet in het overzicht? Laat het ons gerust weten door het typenummer door te geven. Wij zullen voor je kijken of wij de betreffende groep je aan kunnen bieden.