Kopp basiselementen

Schakelmateriaal bestaat meestal uit 3 elementen:

  • Basiselement
  • Bedieningselement
  • Afdekraam

Een basiselement is essentieel voor het monteren van een stopcontact of schakelaar. Het basiselement bepaalt namelijk de functionele werking van de schakelaar. Voordat je een basiselement koopt weet dan goed voor welke schakeling jij een schakelaar nodig hebt.

Pagina
Kopp glimlampje 12-voudig oranje
Artikelnr: 401172503
Kopp glimlampje 12-voudig oranje
Levertijd 1 werkdag
Kopp glimlampje 24-voudig grijs
Artikelnr: 401172504
Kopp glimlampje 24-voudig grijs
Levertijd 1 werkdag
Pagina

Kopp schakelaar

Het meest voorkomende Kopp basiselement is de schakelaar. Deze is ook in vele varianten verkrijgbaar. Voor verschillende soorten schakelingen zijn er diverse basiselementen zoals een:

  • Wisselschakelaar
  • Jaloezieschakelaar
  • Serieschakelaar

Naast de schakelaars heeft Kopp ook aansluitdozen voor telefoon en data. Voordat je een basiselement koopt weet dan goed voor welke schakeling jij een schakelaar nodig hebt.

Kopp aansluitdoos voor telefoon en data

Kopp basismaterialen bestellen

Bestel je Kopp basismaterialen bij groepenkastbestellen.nl? Dan betaal je altijd een scherpe prijs. En bestel je voor 21:00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis. Weet je nog niet precies welke Kopp basiselement je moet hebben? Neem dan contact op met Groepenkastbestellen.nl via e-mail [email protected]l, telefoon 088 - 51 11 611 of via Whatsapp 085 808 14 04. Wij adviseren je graag!