Kopp stekkers

Wil je graag een goede stekker tegen een scherpe prijs? Dan zijn de stekkers van het merk Kopp zeker het bekijken waard. Kopp heeft al zijn stekkers voorzien van randaarde en een beschermingsgraad van IP20 of IP44. Kopp stekkers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en varianten. Bij groepenkastbestellen.nl vind je een uitgebreid assortiment aan stekkers van het merk Kopp tegen een voordelige prijs.

Pagina
Kopp stekker met randaarde-bruin
Artikelnr: 401172509
Kopp stekker met randaarde-bruin
Levertijd 1 werkdag
Kopp stekker met schakelaar wit
Artikelnr: 401172519
Kopp stekker met schakelaar wit
Levertijd 1 werkdag
Kopp stekker met schakelaar-zwart
Artikelnr: 401172520
Kopp stekker met schakelaar-zwart
Levertijd 1 werkdag
Kopp stekker vol rubber zwart
Artikelnr: 401172527
Kopp stekker vol rubber zwart
Levertijd 1 werkdag
Kopp stekker vol rubber rood
Artikelnr: 401172528
Kopp stekker vol rubber rood
Levertijd 1 werkdag
Kopp stekker rubber ip44 zwart
Artikelnr: 401172529
Kopp stekker rubber ip44 zwart
Levertijd 1 werkdag
Pagina

Perilex stekker

Een Perilex stekker is nodig wanneer je thuis apparaten gebruikt die meer stroom verbruiken dan de gewone huishoudapparaten. Voorbeeld hiervan is een inductiekookplaat. Omdat een Perilex stekker niet 2 maar 4 pennen heeft, kan deze stekker veel meer stroom leveren dan een ‘gewone’ stekker.

Omdat een Perilex stekker 4 pennen heeft past deze uiteraard ook niet op een standaard stopcontact. Heb je een inductiekookplaat gekocht, maar zit er geen Perilex aansluiting dan moet je nog wel een Perilex-systeem aanleggen. Een Perilex-systeem aanleggen is niet makkelijk, heb je hier geen ervaring mee? Schakel dan een professional in die je hiermee kan helpen.

Perilex stekker

Lekstroom

In elk huishouden staan veel apparaten waarvan de stekker altijd in het stopcontact zit. Zelfs als deze apparaten uit staan verbruiken zij stroom, dit is echter wel in kleine hoeveelheden maar het kost je wel geld. De goedkoopste optie is uiteraard de stekkers, wanneer ze niet in gebruik zijn, uit het stopcontact halen. Het enige waar je dan nog mee zit zijn de losliggende kabels.

Een Kopp stekker met schakelaar voorkomt zowel lekstroom als losliggende kabels. Zodra het apparaat niet in gebruik is zet je eenvoudig de schakelaar op de stekker om en er komt geen stroom meer door heen, ook geen lekstroom.

Haakse & platte stekker

Is er achter een kast of bank niet genoeg ruimte voor een gewone stekker dan biedt een haakse Kopp stekker wellicht de oplossing. Door het haakse ontwerp scheelt dit al gelijk een aantal centimeters ten opzichte van een gewone stekker.

Heb je met haakse Kopp stekker nog steeds niet genoeg ruimte, dan zijn er ook nog de platte Kopp stekkers. Het uitstekende gedeelte van de platte stekkers van Kopp zijn bijna altijd beperkt tot minder dan een centimeter.

Haakse Kopp stekkerHaakse Kopp Stekker

Altijd scherp geprijsd

Een Kopp stekker kopen doe je bij groepenkastbestellen.nl hier heb je namelijk altijd scherpe prijzen en bestel je de stekker voor 21:00 heb je het product de volgende dag al in huis.

Weet je nog niet precies welke Kopp stekker je moet hebben? Neem dan contact op met Groepenkastbestellen.nl via e-mail [email protected], telefoon 088 - 51 11 611 of via Whatsapp 085 808 14 04. Wij adviseren je graag!