Kopp Nautic en Blue Electric (waterdicht)

Wil jij een stopcontact of schakelaar op een plek monteren waar vocht bij kan komen? Dan doe je er verstandig aan om spatwaterdicht schakelmateriaal te plaatsen. Kopp is een producent van hoogwaardig schakelmateriaal en zij hebben twee verschillende lijnen, Kopp Nautic en Kopp Blue electric, volledig gericht op spatwaterdicht schakelmateriaal.


Kopp Nautic

Een IP-code geeft aan in welke mate een elektrisch apparaat is beschermd tegen water en stof. Hoe hoger het nummer des te beter is het product beschermd. Een IP-code is een norm die internationaal gebruikt wordt. Wanneer je schakelmateriaal buiten wilt monteren kijk dan altijd goed naar de IP-code, deze code geeft aan of het schakelmateriaal geschikt is voor buitengebruik. Veel voorkomende IP-codes zijn:

IP-20 Stofdicht
IP-21 Drupwaterdicht
IP-23 Regenwaterdicht
IP-44 Spatwaterdicht (geschikt voor beschutte plekken en in de badkamer)
IP-54 Spatwaterdicht en stofvrij
IP-65 Beschermd tegen waterstralen
IP-67 Stofdicht en beschermd tegen onderdompeling
IP-68     Stofdicht en beschermd tegen een verblijf onder water

Het schakelmateriaal van de lijn Kopp Nautic bevatten allemaal IP-code 44. Alles van Kopp Nautic kan dan ook op plekken gemonteerd worden waar vocht bij kan komen. Let wel op de IP-code geeft aan dat het spatwaterdicht is en niet waterdicht

Spatwaterdicht schakelmateriaal kopen?

Spatwaterdicht schakelmateriaal van Kopp Nautic & Blue Electric koop je bij Groepenkastbestellen.nl altijd tegen scherpe prijzen en bestel je het product op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis.

 

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Spatwaterdicht schakelmateriaal is niet geheel waterdicht. Het schakelmateriaal is bestendig tegen regendruppels, maar tegen een flinke regenbui of het onderdompelen in water, daar is spatwaterdicht schakelmateriaal niet tegen beschermd. Wanneer je spatwaterdicht schakelmateriaal buiten monteert zorg dan dat dit op een beschutte plek is bijvoorbeeld onder een afdak of carpot. Is het niet mogelijk het schakelmateriaal op een beschutte plek te monteren? Dan is het verstandig om waterdicht schakelmateriaal te kopen.

Kopp Blue Electric

De producten uit de Kopp Blue Electric zijn net als het schakelmateriaal van Kopp Nautic van goede kwaliteit en spatwaterdicht. Daarnaast heeft het assortiment van Kopp Blue Electric nog schakelmateriaal met een aantal handige toevoegingen.
Zo hebben zij ook wandcontactdozen die op slot gedaan kunnen worden doormiddel van een sleutel of cijferslot. Zo voorkom je het gebruik van jouw stopcontact door iemand anders. Bekijk de wandcontactdozen met slot.

Wandcontactdoos met cijferslotWandcontactdoos met sleutel

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog een vraag over spatwaterdicht schakelmateriaal? Neem dan contact op met Groepenkastbestellen.nl via email [email protected], telefoon 088 - 51 11 611 of via Whatsapp 085 808 14 04. Wij adviseren je graag!