Kopp stopcontacten

Ben jij op zoek naar een Kopp stopcontact? Bekijk dan eens het ruime assortiment op Groepenkastbestellen.nl. Sinds 1929 produceert Kopp voordelige en moderne stopcontacten die allemaal voorzien zijn van het KEMA-keur. Kopp stopcontacten zijn dan ook een voordelige en veilige keuze. Bij groepenkastbestellen.nl vind je Kopp stopcontacten van de meest populaire lijnen zoals:

  • Kopp Athenis (HK07)
  • Kopp Paris (HK05)
  • Kopp Milano (HK02)
Pagina
Pagina

Randaarde

Een wandcontactdoos met randaarde is belangrijk voor de veiligheid van je huis. Een goede aarding in je huis voorkomt dat apparaten onder stroom komen te staan door aardsluiting. Het risico bestaat wanneer een toestel met een metalen behuizing, zoals een wasmachine of droger, de toevoerleiding van de stroom in contact komt met de metalen behuizing van het apparaat. De isolatie van de toevoerdraad moet dit voorkomen, maar door verschillende oorzaken zoals slijtage of losschieten van de isolatie kan het toch misgaan. In dat geval stroomt de elektriciteit weg naar de aarde via een extra draad in de aansluitkabel van het apparaat, hierdoor komt het apparaat niet onder stroom te staan. Mocht dit wel het geval zijn dan kun je geëlektrocuteerd worden wanneer je het aanraakt. Tegenwoordig is elke groepenkast voorzien van een aardlekschakelaar, bij aardsluiting sluit de aardlekschakelaar de elektriciteit af. Een wandcontactdoos met randaarde kun je herkennen aan de metalen clips die aan de boven- en onderkant zitten en de kleine inkepingen aan de linker- en rechterkant van de stekker.

Kopp stopcontact

Kinderbeveiliging

Heb jij thuis (kleine) kinderen rondlopen en zitten je stopcontacten op een hoogte waar kinderen makkelijk bij kunnen komen? Het is dan verstandig om te kiezen voor een Kopp stopcontact met kinderbeveiliging.
De kinderbeveiliging op de Kopp stopcontacten zijn voor volwassenen zeer eenvoudig om een stekker in te steken echter voor kinderen bijna onmogelijk om hun vinger of ander voorwerp in te steken. Bij de Kopp stopcontacten met kinderbeveiliging gaan de gaten pas open wanneer op beide gaten evenveel druk wordt uitgeoefend. Door het insteken van een stekker kost dit bijna geen enkele moeite, echter is het voor jouw kind zo goed als onmogelijk. Tegenwoordig zijn bijna alle wandcontactdozen met kinderbeveiliging, maar let hier goed op bij het kopen van een wandcontactdoos. Sommigen zijn namelijk ook nog zonder kinderbeveiliging.

Welk stopcontact

Kopp stopcontacten zijn er tegenwoordig te vinden in vele verschillende varianten.
Zo zijn ze in diverse uitvoeringen en kleuren, zodat er altijd een passend stopcontact is voor ieder huishouden. Niet alleen is het assortiment qua uiterlijk flink uitgebreid, maar ook zijn er veel verschillende varianten inmiddels verkrijgbaar.
Vrij nieuw op de markt zijn bijvoorbeeld stopcontacten met USB-poort. Tegenwoordig worden bijna al onze apparaten doormiddel van een USB-kabel opgeladen. Met een wandcontactdoos met USB-poort(en) heb je meerdere laadpunten in een wandcontactdoos. De ideale oplossing voor een huishouden waar alle stopcontacten in het huis al in gebruik zijn. Vervang een huidige wandcontactdoos door een Kopp stopcontact met USB-poort(en).

Wil jij graag als enige gebruik maken van je stopcontact? Maakt jouw buurman of iemand anders altijd gebruik van jouw stopcontact, en wil je dit graag tegengaan? Dan biedt een wandcontactdoos inclusief slot een prima oplossing. Deze bevatten namelijk een klapdeksel die je op slot kunt doen doormiddel van een cijfer- of sleutelslot.

Wandcontactdoos met cijferslotWandcontactdoos met sleutel

Kopp stopcontact kopen?

Wil je graag een Kopp stopcontact kopen, maar wil je meer informatie of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze ervaren medewerkers helpen je graag om de juiste keuze te maken. Neem contact op met Groepenkastbestellen.nl via e-mail [email protected], telefoon 088 - 51 11 611 of via Whatsapp 085 - 808 14 04. Wij adviseren je graag!